Cheryl vertelt: Azie-tour en Nederlandse kampioenschappen

In januari heb ik mijn eerste Azië-tour gespeeld. De Thailand Masters en de Malaysia Masters stonden op het programma. Tijdens deze toernooien heb ik veel geleerd en heb ik weer mogen ervaren hoe het is om in een groot sportcomplex vol supporters te mogen spelen. Daarnaast zijn er veel video analyses gemaakt waar we mee kunnen werken en trainen. Kortom, een leerzame en prachtige ervaring.

Voordat ik met PROdurance in aanmerking kwam, had ik geen echte ervaring met sportvoeding. Ik heb verschillende producten gebruikt maar dat was dan zonder advies. Daarnaast wist ik niet of deze producten getest zijn voor de dopinglijst. Nu heb ik naast advies op maat ook producten die 100% dopingvrij zijn.

De afgelopen periode heb ik verschillende smaken ZERO tabletten getest. Bij elke training gebruik ik ze. Het ligt aan de intensiviteit van de training hoeveel bidons ik verbruik. Citrus is mijn favoriete smaak! En die van jullie?

In het weekend van 2,3 en 4 februari stonden de Nederlandse kampioenschappen badminton op het programma. Deze waren in de Topsporthal van Almere. En hoewel ik samen met mijn dubbelpartner Selena Piek en gemengddubbel partner Robin Tabeling als eerste was geplaatst moeten we dat nog wel waar maken. Dat is gelukt. Zowel met de damesdubbel als met de gemengddubbel ben ik Nederlands kampioen geworden. En bij de prijsuitreiking speelden ze dit jaar voor het eerst ook het Nederlands volkslied af. Dat was wel even wennen.

Tijdens het NK. Geconcentreerd voor de service. Selena kijkt gefocused toe.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *