Sponsoratleet Cheryl stelt zich voor

Hoi, mijn naam is Cheryl Seinen. Ik ben nu 22 jaar oud en ben met badminton begonnen toen ik 9 jaar was. Ik ging vaak mee met mijn vader die training moest geven bij de badmintonclub BC Roermond. Alleen kijken ging mij slecht af en kan natuurlijk niet en zo begon ik met een racket in de hand zo vaak mogelijk de shuttle omhoog proberen te houden. Ik vond het al snel erg leuk en ben toen snel begonnen met training te volgen bij BC Roermond. Op mijn 14de ben ik het huis uit gegaan en bij een pleeggezin gaan wonen om beter te kunnen worden en goede trainingen te kunnen volgen in Amstelveen bij een andere badmintonvereniging.

Momenteel woon ik in Arnhem en zit ik in de Nationale Badminton Selectie. Daar train ik fulltime als ik niet in het buitenland aan een toernooi deelneem of competitie speel in Denemarken bij de club Vendsyssel Elite Badminton. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden bij de badmintonvereniging BV Almere.

Om dit allemaal goed vol te kunnen houden ben ik een samenwerking aangegaan met PROdurance om vooral mijn herstel te versnellen en verbeteren. Het komende jaar ga ik PROdurance helpen met het delen van die ervaring bij het gebruik van sportvoeding. Hoe werken de producten bij een explosieve zaalsport? Ik kijk uit naar de samenwerking en zal mijn ervaringen regelmatig delen hier op de blog.

Tot snel!

Groetjes, Cheryl

Meer over Cheryl kan je lezen op haar eigen website: www.cherylseinen.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *