Een gezond en sportief 2017 gewenst!

Allereerst een gezond en sportief 2017 gewenst!
Het nieuwe jaar is voor ons een nieuw begin. We zijn dit jaar dan ook gestart met het opzetten van de nieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van informatie over (sport)voeding en leuke acties. Verder zijn we achter de schermen druk bezig om onze webshop te vernieuwen. Hou onze webshop en de nieuwsbrief in de gaten!

Ons voornemen voor dit jaar is om een breder publiek te bereiken en in beweging te brengen. Goede sportvoeding en sportkleding is voor elke sporter op elk niveau belangrijk. Sportvoeding op de juiste manier inzetten zal tot mooie prestaties leiden!

Hartelijke groet!

Debby, Hurly, Remo en Loran

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *